Firmaprofil

Indutek/Danish Tool Systems

Gimmingvej 1, Gimming

DK-8930 Randers NØ


Tel.:     +45 7020 9320

Email:  dts@dts-aa.dk


CVR/VAT: DK 14875549 


Indutek/Danish Tool Systems

En teknologisk handels- og servicevirksomhed som udvikler, konstruerer og sælger udstyr indenfor minimalsmøring, og varetager det danske agentur på Flowdrill® og Flowtap.


Målsætning:
At levere stærke, praktisk anvendelige og økonomiske produkter indenfor minimalsmøring, friktionsboring og gevindformning, baseret på en solid platform af kvalificeret rådgivning.

Indutek/Danish Tool Systems ejes og drives af grundlæggeren;   Allan Andersen.


Produkter:

- Indu-Lube® minimalsmøreudstyr og smøremidler

Egen produktlinie siden 1989.

- Flowdrill® værktøj til friktionsboring og indv. gevindformning med rulletap.

Dansk agenturholder siden 1991.


Ydelser:

- Salg og levering af værktøj, udstyr og smøremidler til industrien.


Rådgivning indenfor:

- Fremstilling

- Metodestyring

- Produktudvikling

med Indu-Lube® minimalsmøring, Flowdrill® friktionsboring og Flowtap gevindformning.Personligt:

Allan Andersen er uddannet maskintekniker i drifts- og produktionsplanlægning (PTA), på basis af en uddannelse som mesterlært værktøjsmager med speciale i snit og stanseværktøj.


Historisk:

1991: Danish Tool Systems etableres på direkte opfordring fra Flowdrill B.V. Holland. Tilbuddet var eneagentur på import og salg af Flowdrill® værktøj og Flowtap gevindformere.

En god faglig ballast, stort produktkendskab fra egen brug af Flowdrill gennem 9 år, samt gode faglige og personlige relationer, gav Flowdrill en agenturholder med indgående viden om processer og maskinvalg ved friktionsboring og formning af gevind med rulletap.

Virksomheden etableres i Lystrup ved Århus.


1997: Danish Tool Systems flytter til Gimming i Randers NØ


2002: Danish Tool Systems overtager firmaet Indutek og dermed produktlinien Indu-Lube® med minimal-smøreudstyr og -smøremidler til spåntagende og formende bearbejdning.

Indu-Lube® er virksomhedens eget varemærke, sammensat af egne smøresystemer, såvel som af kvalitetskomponenter og smøremidler fra udvalgte leverandører.

Produktlinien Indu-Lube® udspringer af mange års erfaring og en konstant og fortsat udvikling af minimalsmøring siden Induteks start i 1989. Induteks grundlægger, Karsten Møller, ønskede produktlinien videreført efter sin pensionering, og valgte at lade samarbejdspartneren Danish Tool Systems varetage opgaven.